Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ 2021-2022

 


 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


 Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών για την χειμερινή σεζόν 2021 - 2022 προγραμματίζει την έναρξη λειτουργίας θεατρικών εργαστήριων με εξειδικευμένους ανθρώπους τόσο στη θεωρία, όσο και στην πράξη του θεάτρου και απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε παιδιά Δημοτικού και εφήβους.

Στόχος των εργαστήριων είναι μέσα από θεατρικά μαθήματα, όπως η υποκριτική, η κίνηση , η χορογραφία, ο αυτοσχεδιασμός, το θεατρικό παιχνίδι, παιχνίδια ρόλων και χαρακτήρων κ.α. οι συμμετέχοντες  να αναπτύξουν τα εκφραστικά τους μέσα , τις δεξιότητές τους, την δημιουργικότητα, να ξεδιπλώσουν τη φαντασία, να ανοιχτούν και να κοινωνικοποιηθούν.


Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν ,θα λειτουργήσουν σύμφωνα με όλους τους υγειονομικούς κανόνες όπως αυτά ορίζονται με τις εκάστοτε οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων σε κάθε τμήμα είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής προκειμένου να οργανωθεί εγκαίρως ο αριθμός των τμημάτων που θα λειτουργήσουν.

 Για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: dipetheserron@gmail.com  (ονοματεπώνυμο, ηλικία, email και τηλέφωνο επικοινωνίας) και στο τηλέφωνο: 2321054585 (κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες γραφείου, από τις 9:00π.μ. έως τις 15:00μ.μ.).


Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών ορίζεται η  Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021.

 

Τα μαθήματα των θεατρικών εργαστηρίων θα πραγματοποιούνται είτε στην Κεντρική είτε στην Μικρή Σκηνή του  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια»

Το πρόγραμμα των εργαστήριων θα καταρτισθεί μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών και κατόπιν κοινής συνεννόησης με τους διδάσκοντες.

Η παρακολούθηση θα είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οργάνωση «Μαζί πιο Δυνατές» : Εκδήλωση-Συνέδριο με θέμα τη νεανική παραβατικότητα και τίτλο «Block στη Βία»

 Πρόσκληση Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την μεγάλη Εκδήλωση-Συνέδριο, που πραγματοποιεί η Οργάνωση «Μαζί πιο Δυνατές» με...